The same old story

Känner att jag inte vill längre, det är med väldigt tunga steg jag tar mig upp på mornarna och ger mig iväg till jobbet. Det är så himla tråkigt att jobba, speciellt på Essunga plantskola. Visst jag får betalt men vad spelar det för roll när jag även får ryggskador och minskad aptit på livet? Känner mig så insnörad i mitt tråkiga liv att det är deprimerande. Tror inte man får betalt för jobbet man gör utan snarare för att man orkar stå ut. Jag vet att det bara är tre dagar kvar nu men tre dagar kan ibland anses vara en hel oändlighet. Suck, hur ska jag stå ut?
 

Några inköp

Här är några av inköpen. Är helt klart nöjdast med skorna. De är magiska att gå i och jag bara älskar dem! Resten av köpen undrar man varför man ens köpte dem. känns väldigt onödiga, förutom jackan kanske... Men så är det väl alltid när man ska handla.
 
 
 

fest, shopping och geocaching

Jävlar vilken helg! Den har varit helgalen och skit rolig. I lördags var det fest hemma hos lilla Simon. Började väldigt bra med lite tjöt och grillning och desto senare det blev desto roligare blev folket. Slutade med att Emil Leijer körde runt 7 personer i limousinen till McDonalds i Lidköping. Stackars personal som får ta beställningar från massa fulla och glada personer. Kom hem vid fyra tiden på morgonen och då var det bara att börja packa väskan som jag skulle ha med mig till mamma för kl fem kom Karl och Simon och hämtade mig. Då bar det av mot ullared! Vilken besvikelse, fanns typ inget... Men köpte ett par grymt snygga klackskor och en jacka, bilder kommer. Fick även agera smakråd åt pojkarna. På hemvägen stannade vi till vid en bro och letade efter en geocaching. Skit roligt var det. skrev in våra namn i en liten bok och lämnade ett tomt tuggummipaket i lådan. 
 
 

Slut för idag, nya tag inför morgondagen

Efter en kanon bra kväll med Marie och en massa andra roliga personer blir det lite nattamat som stillar magen och håller en på rätt sida. Ska snart sova och ladda om för morgondagen då det bjuds på mer skoj som shopping och grillkväll. Hoppas det blir lika givande som ikväll och kanske ännu bättre?
 
 
 
 
 

En lugn stund under en hektisk dag

Vilken jäkla jobbdag. Varmt som bara den och har gjort enbart tråkiga grejer som t.ex. rensat mellan buskar och skit. Solen brände på redan från kl 7 och det blev bara värre och värre. Ingen skugga och ingen vila. Fanns dock en ljus stund då tjejerna och jag gick hem till Amys Mormor och Morfar. Där käkade vi vår lunch och sedan blev det kladdkaka, riktig kladdkaka med mycke kladd i, med glass och hallon. Det var verkligen mums och satt så väl till pass. Jag svär att den kladdkakan räddade dagen!
 
 

Marie Marie

Hade en underbar kväll igår med vännen Marie. Hon kom och plockade upp mig i Essunga och så åkte vi hem till henne där vi grillade hamburgare och badade i poolen. Det var så skönt! Efter en sådan varm dag var det riktigt gott att svalka sig. Lite senare på kvällen kom killarna och tjötade lite. Hade riktigt mysigt och nivån var på topp. Men någon gång måste allt få ett slut. Vid tolv tiden var jag så trött så trött. Skickade hem killarna och sedan var det nattinatti. I morse blev det tidig uppgång för Marie var tvungen att köra mig till jobbet. Tack för kvällen!
 
 

Mys på jobbet

Eftersom det är så jäkla långtråkigt att jobba med sticklingar och för att det inte händer något på Essunga plantskola har jag och tjejerna jag jobbar med kommit på en strålande idé. Vi ska baka varje dag hela veckan ut! Idag var det Amanda som bakade underbart goda fantomenkakor och imorgon ska jag bjuda på blåbärspaj med vaniljsås till. På onsdag blir det negerbollar, på torsdag kladdkaka och på fredag en mix av lite av varjer. Ibland behövs det mysas till lite, även på jobbet. 
 
Så nu ska jag börja baka pajen med blåbär jag och mamma var ute och plockade. Färska bär ska det vara!
 
 

Nu eller aldrig

Nu har jag betämt mig. Tanken slog mig i morse och har grott i mig hela dagen. Här ska klippas hår! Känner mig så trist och tråkig i mitt halv långa, halv korta tunna hår och behöver en förändring. Eftersom jag tappat så mycket hår är det väldigt, väldigt tunt. Därför kan jag inte spara ut till långt, än, för då ser det bara stripigt ut. Så då tänkte jag "tja, varför inte testa en kort klippt frisyr?". Om det inte blir bra så är det ju bara att börja spara ut igen. Ska boka in en klippning redan nu till veckan. Vem vet, kanske blir det en färgning också??
 

Hovmantorp

Igår var det tävling i Hovmantorp. Vädret bjöd på mycket sol och värme så det var en perfekt dag att tävla på och stället där vi drog var grymt bra. Mitt inne i centrum så att vanliga förbipaserande kunde ta sig en liten titt på de tävlande. Det är svårt att få folk medvetna om dragkampen och ännu svårare att få dem intresserade. Hur som helst. För Vedum gick det generellt väldigt bra. I 640 kg herrar klassen kom killarna 4 av 8 lag. I mixen (som jag drog i) kom vi 4 av 4 lag och i dam 420 kg (som jag också drog i) kom vi 5a av 5 lag. Även om resultaten var dåliga så är vi nöjda. Vägde mycket mindre än de andra lagen och ändå kunde vi stå emot väldigt bra och gjorde många snygga drag. Helt klart en bra dag.
 
 
En liten kul händesle på morgonen. Vi var ett gäng tjejer som bestämde oss för att gå till Ica och köpa lite gott. Hittade dock ingen bra väg vi kunde ta och bestämde oss därför för att gå över järnvägen (som var inhägnad). Hittade ett litet hål i staketet som vi kröp igenom. 
 

När man bara lever

Att höra regnet smattra mot altan medan man sitter uppkrypen i soffan med en filt omkring sig och tända ljus ger en känsla av rov. Med lite åska i bakgrunden och solsken som tittar fram är helhetsintrycket perfekt. Får alltid en inspirations kick av att lyssna till regnet. På något sätt känner man sig mer som ett med naturen och även med sig själv. Luften är enklare att andas och tankarna flödar fritt. Tycka vad man vill om regn men ibland är det bra skönt med ett litet oväder som rensar upp och som det älskade ordspråket säger, efter regn kommer solsken. 
 

Love fridays

Åhh vad det ska bli gott med fredag! Sista jobbdagen, för den här veckan, sista dagen innan tävlingen och sista dagen innan jag kommer hem och kan sova i min egna säng. Ska bli så skönt så. 
 
Har haft en riktigt tuff vecka med mycket jobb och lite sömn. Veckan har dessutom varit väldigt händelserik med lite av varje som t.ex. blåbärsplockning, brand i lägenheten bredvid, invägning... och en hel del annat. Cyklade för övrigt till Vedum från Essunga idag och sedan tillbaka igen. Blev runt 3,4 mil. Tummen upp för det. Kommer ha fett ont i rumpan imorgon och många andra delar av kroppen. 
 
Lite tråkigt med den mobilen jag har för tillfället. Dels är kameran dålig och dels så kan jag inte lägga över bilderna till datorn så kan inte ladda upp några goingar som jag tagit under dagarna. Ladda därför istället upp en fin bild på en röd cykel. 
 

Underbara kusten

Mår alltid som bäst när jag är på kusten! Finns inte mycket som kan slå havsdoften och sandstränderna att traska runt barfota på.  Sitter för tillfället i förtältet med vännen Marie och käkar frukost. Killarna ligger fortfarande och sover så gott. Idag  blir det lite shopping i Falkenberg och sedan åka på wheels & wings för att titta på bilar ;) 
 
 

Förväntningar

Härligt hur humöret kan skifta över en natt. Igår var allt dåligt och idag ser jag fram emot allt. Kan bero på att det helt plötsligt finns saker att göra. Ikväll blir det anagligen grillning med gänget och imorgon bär det av mot Varberg tillsammans med Marie och hennes familj. Spela roll hur vädret blir, det är alltid sällskapet som gör det! Eftersom jag och Marie är som vi är lär vi inte ha någon tråkig stund. Dagarna kommer vara späckade med shopping, bad, kortspel m.m. Just name it! :)
 
 
 

Vilket slöseri

Värdelös dag, helt genomrutten. Har haft tråkigt redan från första stund jag vaknade och inte har det blivit bättre. Utfört sysslor som måste göras och sedan suttit framför datorn i väntan på att träningen skulle börja, som sedan visade sig bli helt misslyckad. Känslan fattades och prestationen var som bortblåst. En hel dag bortkastad.
 
Blev för övrigt spådd med tarotkort idag, även det helt meningslöst. Korten visade att jag står inför en massa val vilket är motsatsen till vad jag ville höra. Vill ha det enkelt utan en massa beslut och krångligheter. Men någon gång vänder det! 
 
Måste dock säga att en tarotlek för övrigt är väldigt intressant. Vem vet, kanske ska börja med det??
 

Tick tack tick tack

Efter snart fyra veckors lov och väldigt dåligt sommarvärder börjar paniken kännas av. Har varken badat, solat eller gjort något av de saker jag planerat inför sommaren och snart är ledigheten över! Börjar jobba nästa vecka och då är det kört. Då finns det ingen tid över för annat en just jobb. Att göra något under det dagar som är kvar till dess är ju uteslutet för såklart så ska det bli regn regn och ännu mer regn...
 
Hallå solen vart har du tagit vägen?? 
 
 

Det går bra nu

Även idag blev det en sysselsatt dag, den här gången med mycket träning. 
Börjarde stadigt med en timma på gymmet tillsammans med Johanna och sedan blev det lite dragkamp direkt efter i ca tre timmar, underbart (Y) 
Så nu är det lite svårt att både gå och stå och det känns inte bättre av att ligga ner.
Det ät gott att veta att man varit lite nyttig och det är väl bara att fortsätta på samma sätt med en fjällvandring och ett dragkamps SM hängande över sig. 
 

Filmkväll

Kvällen började strålande bra med den nya Spider-man filmen i 3D på bion i Skara. Var riktigt häftigt att se i 3D. Härligt sällskap, skaplig biograf och en film som duger mycket väl. Helgrymma effekter måste jag säga, dock halvdålig handling men filmen bygger ju på den första spider-man filmen så inte så konstigt kanske.
 
Kvällen fortsatte med mer film hemma hos Karl samt färska jordgubbar! Underbart gott kan jag lova. Efter mycket tjöt och skoj blev det tillslut dags för hemfärd men ojoj, kommer snart bli filmkväll igen!
 
 
 

Time to work

Sovit väldigt konstigt inatt. Kan bero på att jag varken kan ligga på rygg eller på sida eftersom jag skrapat upp hela ryggen. Fick bli en snevriden magstil som fungerade sådär.
 
Efter en stadig frukost bestående av ekologiska ägg, mmmm, är det dags för lite jobb jobb. Ut och vara nyttig, like på det (Y).
 
Men dagen blir såklart bättre. Solen kommer sticka fram lagom till dags när det blir time för kompisar!
 
Ha en bra dag! :)

Polen - sommar 2011

Varför ine börja fylla upp bildgalleriet med fina landskapsbilder från Polen? 
Tog dessa på vägen upp till ett polskt barnhem som vi i Kyrkans Unga sponsrar.
Det var en fantastisk utsikt där uppe i bergen med flera färgrika kullar och dalar.
 
Charmiga??
 

Även du, min Brutus

Japp japp, även jag har skaffat mig en blogg. Kände att det var dags när det blev en sådan populär grej som de flesta håller på med. Måste medge att det känns riktigt bra :)

Så detta kommer bli mitt egna lilla kryp in, som ett slags forum fast kanske lite mer personlig?

Nice!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0