This will be my farewell

Har under några veckor funderat på att sluta med bloggandet och har nu bestämt mig för att göra just det. Även om det är jätte roligt så är det här ändå inget för mig. Så det här är mitt sista inlägg innan jag tar bort hela bloggen. Kram på er sötnosar! 

Hemlig beundrare?

Aldrig kan man sluta förvånas över andra människor. När jag kom till skolan igår hängde ett paket vid mitt skåp, visade sig vara en fin röd ros som något hängt där, inget namn, ingen hälsning. Frågade runt i klassen om någon visste något om det här men alla svarade nej... Så nu är jag en ros rikare men vet inte från vem jag har fått den, hemlig beundrare kanske? ;) Vem det nu en är så är det väldigt gulligt gjort i alla fall! Tack ska du ha! 
 

Jorge Mario Bergoglio

Se där ja, nu är den nya Påven vald och en latin amerikan dessutom. Väldigt intressant måste jag säga. Hoppas verkligen han är bättre än den förra Påven som avgick på grund av syndiga förteelser? Är inte riktigt så insatt i just det området och eftersom det mesta har varit just rykten kan man inte vara allt för säker. Men tillbaka till Jorge Mario Bergoglio, som sagt, väldigt intressant. Personligen tror jag det är bra för den katolska kyrkan att få in lite "nytt blod" i ledarskapet och eftersom en stor del av alla katoliker befinner sig i latin amerika passar det ju perfekt. Får se hur allt urartar sig! Vissa har ju redan börjat opponera sig och grävt fram massa information från Bergoglios förflutna som skulle anses vara dåligt. Folk...
 

Business woman

Godmorgon!
Någonting man aldrig kan tröttna på här i livet är nog ledighet, det är så skönt så. Ska njuta av den här solfyllda torsdagen till tusen.

Har precis skrivit klart mitt CV som ska skickas ut till de olika arbetsplatser jag kan tänka mig att jobba på under sommaren. Vet att det är rätt så sent påkommet men med tanke på att jag redan har en säkrad sommarplats på Essunga plantskola så är jag inte så stressad över att söka andra. Dock tycker jag den nuvarande platsen är rätt så trist och ligger ganska långt bort så skulle ju inte tveka att välja något annat om jag får chansen. Fick för övrigt ett samtal från plantskolan där de frågade om jag ville jobba till påsk. Självklart hoppade jag på det direkt, alltid gott med lite extra inkomst!

En del av mitt CV - Använder mig dock av en tillfällig bild just för att få ett helhetsintryck 


Ursäkter

Hej sötnosar!
Nu är jag tillbaka igen med mitt skrivande. Jag vet att det har varit lite dåligt med uppdateringar det senaste men det har liksom inte riktigt hunnits med under de veckor som gått, eller snarare, jag har inte riktigt tagit mig tid till att uppdatera. Shame on me! Men som sagt, nu är jag tillbaka och ska försöka uppdatera så bra som möjligt ;) 
 
Såå, vad har hänt under de senaste veckorna som gjort att jag inte "hunnit" med? Jo, har bland annat blivit en HEL DEL festande det senaste (är ute varje helg fre-sön) och hänger hela tiden med vänner och nu när våren kickat igång har även träningen gjort det så spenderar mycket tid uppe på gymmet och på dragkampens träningsplats. Sedan har jag ju även hand om konfirmander så även det tar upp mycket tid och såklart skolan. Har flertal olika prov och skrivelser framför mig det kommande veckorna. Sedan får man ju inte glömma att jag håller på med körkortet vilket tar upp en stor del av min tid. Hoppas ni själva har haft det hur bra som helst! 
 

RSS 2.0