Skrivkoma

Har haft världens skrivtorka det senaste. Kommer verkligen inte på någonting kul att skriva om alls. Antingen kan det bero på att jag inte är på humör eller så kan det vara så att inget kul händer mig för tillfället... Tror det är det sistnämnda. Har varit en väldigt seg vecka. Fick dock min mobil igår vilket var skit roligt. Blev verkligen kanon nöjd med den. Bästa köpet på länge, förutom skorna jag köpt såklart. Hihi. Nu är det fredag och ingenting händer för min del men imorgon då jäklar, då ska det ut och härjas. Börjar stadigt med Matfestivalen och sedan poolparty på kvällen. Tummen upp för det!
 

Samsung Galaxy ace

Haha okej, jag säger ju att jag velar mycket. Nu har jag ändrat mig igen fast den här gången för gott, finns nämnligen ingen återvändo för har precis beställt den här mobilen från Telia. Så nu blir det till att vänta på att mobilen ska komma vilket känns som en evighet. Det tråkiga med beställningen är ju dock att jag måste byta nummer... Det känns lite jobbigt, hade gärna velat ha kvar mitt nuvarande för det är så enkelt att komma ihåg och så är jag inte sugen på att byta nummer igen, har gjort det så många gånger. Men vad gör man väl inte för en mobiltelefon? 
 

Mariestad

Vaknade upp knallsjuk imorse och ville inget annat en att få ligga kvar i sängen och sova men det gick inte. En klasskamrat skulle låna min vandringsväska så det var bara till att stiga upp och dra till skolan. Stannade inte länge utan tog en tidig buss till Lidköping och där ifrån skulle jag ta tåget till Vara. Problemet var då att jag steg på fel tåg så hamnade i Mariestad. Var bara till att gilla läget och invänta nästa tåg som skulle ta mig tillbaka och sedan hem. Spenderade lite tid inne på "stan". Tittade in på några affärer och kollade runt lite. Kom fram till att Mariestad är en ganska mysig stad. Så, slutkontentan av allt detta är att jag istället för att komma hem tidigare och vila tillbringade större delen av min förmiddag med att åka buss och tåg. Hoppas ni hade det bättre. 

Såå trååkigt

Det är ju givet att jag ska bli sjuk nu när skolan börjat och inte nog med det, precis när vi ska ha vår hajk som man liksom har sett fram emot rätt så länge. Det är väl bara att gilla läget och försöka bli frisk så fort som möjligt. Ska ju på poolparty på lördag vilket troligen kommer bli en toppenfest och då kan man inte vara sjuk. Så ska lägga mig tidigt ikväll och hoppas på det bättre. Godnatt!
 

Vilken lyckad dag

Dagen igår var bra men dagen idag var awesome! Sov över hos marie vilket var väldigt mysig. På kvällen var vi hemma hos en vän som bjudit hem lite folk så blev en del tjöt och skoj. Jag försökte lära mig att vika en kapsyl två gånger, fick skit ont i tummarna och lyckades inte... I alla fall, idag åkte jag och Marie till Överby vilket var toppen. Hon köpte två efterlängtade "långklänningar" och lite till och jag köpte två tröjor och ett par skit snygga skor (ska självklart lägga upp en bild). Efter shoppingen drog vi hem till Simon och spelade badminton, jag vann. Men nu ska jag ladda om inför skolan och tagga inför hajken på tisdag, godnatt. 
 

Yeaaahh!!

Och något fint blev det. Var väldigt roligt att shoppa idag, fick verkligen inte nog. Hittade en massa fina saker som jag ville köpa men fick såklart behärska mig, man kan ju inte köpa allt. Köpte dock ett par jeans som jag behövde och ett linne som var på rea. Köpte även en grymt bra kalender. Stolt. Det roligaste med allt är att jag ska tillbaka imorgon, den här gången med Marie. Hon har skolfoto på onsdag så ska agera smakråd. Kanske blir det några fler inköp ;)
 
Fick lite underhållning av Allgott & Villgott medan vi satt och åt.

På utgång

Ska snart iväg till ett av mina favoritställen, Överby. Älskar verkligen att shoppa och där finns det mesta samlat på en och samma plats. Ska bli dundermysigt att gå runt och spana lite på kläder, titta på allt folk och fika på något mysigt café. Blir dock inte så mycket shoppande för min del, pengarna ska gå till mycket annat den här månaden som t.ex. mobilen som jag ska beställa på måndag. Men något fint ska jag allt köpa mig! 
 

Går inte att lita på

Så himla typiskt... Missar självklart bussen på grund av att den går 7 min tidigare än vad som är sagt. Så nu får jag ta ett tåg istället vilket gör att jag blir sen med 25 min. Känns bra att komma försent första veckan i skolan. Seriöst västtrafik, förstår att det är svårt att få allt att fungera men ni kan väl i alla fall försöka hålla tiderna som ni själva har satt. Då slipper en flicka som jag skämmas över sena ankomster. 
 
 
 

Så mycket man inte vet om

Shit, förstår inte hur det hänger ihop. Har varit borta från skolan i åtta veckor vilket känns som en evighet men samtidigt känns det som om lovet aldrig existerat. Allt flyter på precis som vanligt och man är redan inne i rutinerna. Känns lite konstigt men även skönt på något sätt. Något som jag vet är något helt nytt, för min del, är serien "teen wolf". Snubblade över den när jag tittade runt lite på yourtvseri.es och fastnade direkt. Är kanske lite b-klassade men den är bra och har humor, vet inte hur många gånger jag har skrattat. Har ni tid så rekommenderar jag starkt att titta på serien. Ska kolla på ett avsnitt till innan jag lägger mig, har sovmorgon varje fredag vilket är awesome. 
 
Tyler Posey
 

Bort med det gamla, in med det nya

Första skoldagen avklarad. Känns faktiskt inte som om jag varit borta från skolan alls. Vi körde på direkt med lektioner och chargången mellan vännerna är sig lik. En stor skillnad är ju att trejorna är borta och istället ersatts av de nya ettor. Får se om de är några gulliga små änglar eller hemska monster (skämt åsido). Men allt känns bra, tror det kommer bli ett toppen år det här med mycket skoj och bus men ändå fokus på studierna. Har för övrigt fått fyra nya klasskamrater. Hoppas de kommer trivas i vår mysiga klass. Godnatt på er alla. 
 
Tecknad av Joel Hjernén.

Fjällvandring - 2012 - Jämtland

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Xperia arc S

Om en vecka kommer jag sitta med den här mobilen i handen. Ska beställa den snart och det känns riktigt bra. Har velat mellan många olika mobiler - Xperia ray, Xperia U, iPhone - tillslut bestämnde jag mig för den här. Kanske inte den bästa men den duger fint. Alltid lika spännande att vänta på något nytt.
 

Nedräkning

Har spenderat en hel dag hemma med att göra exakt ingenting. Efter en vecka med både fjällvandring och sm är kroppen helt slut och behöver vila. Skolan börjar på onsdag så morgondagen lär väl se ut som den här dagen fast med lite mer fix, måste ju förbereda mig inför skolan. Ska även försöka hinna med en helkroppsbehandling, behövs verkligen nu. Men för tillfället ska jag lägga mig i sängen och titta vidare på "The vampire diaries 3", en av de bästa serierna jag sett. Godnatt på er!
 

Nästan i mål

Avklarat 6 mil i fjällen och sitter just nu på slutstationen. Sista färden bär av mot getberget och sedan är vi klara. Har haft en underbar vecka med ungdomsgruppen här uppe och känns tråkigt att resan snart är slut. Har tagit massor av fina bilder (kommer snart) och haft världens bästa utsikt. Ikväll bjuds det på en fin middag som avslut på den här fantastiska resan.

Inte som planerat men bra ändå

Hade tänkt mig en vild utekväll med Marie, hamnade istället hemma hos mig som två säckpotatisar i soffan. Fast ibland duger även det fint. Gjorde iordning lite mysmat - pannkakor med sirap och melon till det. Det var riktigt smarrigt. Så typiskt att det inte går några bra program på tven, Screem, Matrix och Se upp för dårarna var de alternativen som fanns. Valde såklart den sistnämnda. Nu Ligger vi i var sin soffa och halvsover, kanske dags för att säga hejdå och krypa till sängs.
 

Varför så seriös?

Har solat solarium två gånger men fått frågan "varför sola solarium när det fortfarande är sommar?" flera gånger om. Ganska enkelt att svara på den frågan faktiskt - för att själva solen fattas. Har inte kunnat sola något alls i sommar vilket stör mig. Tänker verkligen inte börja skolan igen utan att ha fått någon färg alls. Kalla det fåfänga men jag ska bli brun! Ja, jag vet, kanske inte det smartaste sättet att bli brun på men vafan, om jag ska vara rädd för allt som är farligt kan jag lika väl låsa in mig på rummet. Vilket jag inte vill... Och faktum kvarstår, man får en snygg bränna ;) 
 

Borås djurpark

Tog över 300 bilder, här är några av mina favoriter. Blev mest fäst i Järven och Vargen. Järven för att den var så cool, rusade emot mig i en dundrande fart när han fick syn på mig och vargen för att det är ett fantastiskt djur. Enjoy!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mer än bra

Vaknade med känslan av att dagen skulle bli bra. Hade helt rätt, den visade sig bli toppen. Började dagen med en tripp till Borås djurpark med Susann och Emilia (bilder kommer). Har inte varit där på länge så kändes lite cool för säga vad man vill, liten som stor, Borås djurpark passar för alla åldrar. Hade skit tur med vädret. Höll upp hela tiden medan vi var där och precis när vi skulle åka kom världens skyfall. Sprang in en snabbis på Intersport och tittade efter kängor, eftersom det inte blev något i tisdags. Hittade ett par superbra skor som jag fastnade för direkt. Fick lite hjälp från en urgullig kille som tog fram skorna åt mig. Han berättade att man inte behöver ha just kängor när man vandrar, speciellt inte när det är i enkel terräng. Så länge skorna sitter bra, är stötdämpande och vattentäta så fungerar det alldeles utmärkt. Så nu har jag köpt mig ett par vandringsskor (äntligen). För att avsluta den här dagen på ett bra sätt ska jag ge mig av till gymmet och köra lite, sedan blir det nog en promenad i de nya skorna!
 

Sysselsatt

Idag blir det en väldigt hektisk dag. Ska storstäda hela huset efter att ha haft en hel drös med ungar här som stökat ner. Sedan blir det en liten tripp till Överby för att köpa vandringskängor. Är fruktansvärt sent ute med att köpa dem. Vandringen är nästa vecka och man måste gå in skorna innan man verkligen kan använda dem. Kommer bli många promenader i veckan tillsammans med Marie som inte heller har gått in sina kängor, fast hon har i alla fall köpt ett par. Efter Överby blir det snabbt hem och byta om för dragkampsträningen kl 18 och efter det drar jag in till gymmet och kör ett pass. Nyttigt!
 
Städning på hög nivå, Emilia.

Då var vi igång

Känner mig allt bra nyttig efter träningspasset. Fick även med mig Marie så blev genast mycket trevligare. Blev även lite solning och jäklar vad det tog, brände mig rätt så fint i ansiktet. Nu ligger jag hemma hos Marie och ska snart sova men innan det blir det en massa snack om det ena och det andra, standard helt enkelt. Godnatt på er!
 

Ta tag i livet

Nu är det dags för att på allvar börja ta tag i livet. Efter ett sommarlov med mycket lathet och dåliga vanor känns kroppen både seg och klumpig och inte alls lika trimmad och välmående som förr. Nu ska det allt bli ändring på det. Ska börja rå träna och äta sunt, ett mål som jag bestämt ska hålla. Fett ska förbrännas och muskler byggas. När jag är klar kommer man kunna se tydliga resultat, framförallt på magen, det är där det mesta av fokuset ligger. Börjar redan idag med att dra upp till gymmet och köra ett pass. Ska även passa på att sola lite solarium.
 

Unnaryd

Gick upp tidigt idag som alltid när det är tävling. Långa bil eller bussfärder och tidiga instämplingar är orsaken till det. Generellt gick det helt okej i Unnaryd. Drog i Herrar 600 kg och öppna klassen. Resultaten var helt okej men inte lysande och samma kan man säga om vår insats. Kändes inte riktigt som om vi kom till idag. Bara att träna mer och ladda om inför SM som är helgen v.33. Då ska det tas medaljer! 
 
Nu när man väl har kommit hem och lugnat ner sig märker man hur trött man är. Känner mig helt mör i kroppen och kan knappt tänka klart. Ska bara ta det lugnt ikväll och kanske lägga mig tidigt. Känns väldigt kasst med tanke på att det är lördagkväll och man skulle kunnat göra massa roliga saker. Kanske blir något nästa helg, eller tom i veckan?
 
 
 

Freedom

Äntligen! Nu är det slut med tidiga mornar och en massa slit, slut på halvtaskig mat och regn som öser ner på mig. Känns som om jag har fått mitt liv tillbaka. Visst kommer jag sakna tjejerna och alla härliga samtal vi haft om både rackartyg och killar. Jag kommer även sakna alla polak pauser och alla de galna stunder då jag kört truck och traktor. Men nu är det skönt att det är över. Ska sova ut ordentligt och bara gotta mig den följande veckan som kommer. Ska försöka träna så mycket som går inför fjällvandringen och SM:et, sola solarium, måla och träffa vännerna. Dagarna kommer att rusa förbi. 
 

Nu rullar det

Now I'm back in the game! Hade en riktigt usel dag igår som smittade av sig på inlägget men så är det inte idag. Nej idag ser jag lite ljus i andra änden. Det är onsdag, det återstår bara två jobbdagar och snart är det helg som bjuder på lite filmkväll med grabbsen, tävling i Frillesås och en lång sovmorgon på söndag. Kan det bli bättre? Nej, tror nog inte det. För övrigt glömde jag nämna igår att jag lärde mig köra truck. Det var hur roligt som helst och ska lätt göras om. Och när jag ändå är igång så kan jag likaväl berätta att jag har invägning imorgon så blir till att vara nyttig, igen, och cykla 3,4 mil, igen... Kan ni tänka på när ni sitter hemma och tittar på tv eller så.
 

RSS 2.0