Underbara vänner

Var meningen att jag skulle skriva det här igår men var så trött och somnade tidigt. Därför skriver jag det nu för måste verkligen få dela med mig till alla om hur otroligt underbar en vän i klassen var mot mig igår. Skulle ha teorikurs direkt efter skolan igår och skulle därför inte hinna käka innan dess. Då frågade vännen min mig om han skulle köpa någonting i affären åt mig eftersom han hade hålltimma och jag lektion. Visste inte riktigt vad jag ville ha och sa därför bara "något energigivande och gott!" Tror ni inte då att han hade slagit in det han köpt i ett paket och gav mig? Och vad tror ni jag fick se när jag öppnade paketet? En batterilåda! Skrattade så att jag höll på att dö. jag menar, hur kul var inte det? När jag väl öppnade lådan visade det sig inte alls vara batterier där i utan massor av godis! Detta fick mig självklart att skratta mer och som topp på det hade han även köpt mig en dricka. Fick mitt hjärta att blöda lite faktiskt, känns så himla bra att ha så underbara vänner runt omkring mig. 
 
Imorgon bjuds det på en intensiv dag med blandat tråkiga och roliga saker. Har bland annat prov, presentation, körlektion, ungdomsträff och skönt häng med vänner. Sov så gott sötnosar! :)
 

Sol och Vårkänslor

Godmorgon sötnosar! Ytterligare en strålande soldag idag som bjuder på lite vårkänslor och längtan. Passade på att gå en riktigt härlig promenad tillsammans med mamma igår innan min teorikurs började, vilket för övrigt handlade om mörkerkörning. Idag ser min dag relativt lung ut eftersom jag enbart har två lektioner men blir sen hemkomst i alla fall, har två stora prov att studera inför och vad är då inte bättre en att sitta kvar i skolans bibliotek? Ska även ta mig till Jula för att köpa en ny datorladdare och sedan blir det gymmet som väntar! Har verkligen börjat ta tag i träningen igen vilket känns så skönt. Man mår så mycket bättre som människa av att få träna och trötta ut sig lite. Hoppas ni får en bra dag!
 

Lite tidigt kanske

Åhh det är så roligt när vännerna börjar planera och kolla efter balklänningar och andra fina saker som de kan tänkas behöva till studenten och med det den stora avslutningsbalen. Fick i helgen agera som smakråd åt en vän som hade provat hur många fina klänningar som helst. Var verkligen svårt att välja vilken som var bäst men fastnade för en jätte fin grön klänning som var skuren på ett litet exotiskt sätt, ollalla. Klickade mig runt lite på nätet och hittade till slut en sida som säljer jätte fina och billiga klänningar, ett litet råd till dem som fortfarande letar! http://www.pjsfestofix.se
 
Har själv ingen aning om hur jag vill att min balklänning ska se ut, men å andra sedan så har jag ändå över ett år kvar tills dess att jag behöver bestämma mig så det är ju lugnt med den saken. Hittade dock några som fall mig i smaken, speciellt den svarta! Vad tycks, läckra va? ;)
 

I got a feeling woohoo

Har sovit igen all sömn som fattats under veckan, gick inte upp förrän 11.30 idag! Och det, mina damer och herrar, är otroligt sent för att vara jag. Men det var behövligt för har sovit dåligt hela veckan. Började morgonen (förmiddagen?) starkt med att bära in ved till uthuset så nu har vi så att det räcker och blir över ett bra tag. Efter det blev det mysig korvgrillning i det underbara-sol-med-en-hel-del-vind-vädret. Hittade ett vindstilla hörn dör solen glassade på och värmde så skönt, där blev jag sittande ett tag och sög åt mig all energi som bara gick. Så nu är jag fulladdad och väntar ihärdigt på att träningen ska börja. Ha en fortsatt trevlig eftermiddag i det underbara vädret (som btw ska fortsätta hela veckan!)
 

Life of Pi

En film som totalt trollbinder och skapar många starka känslor hos en är filmen Life of Pi. Har precis tittat klart på den and boy, är fortfarande tårögd. Filmen handlar om en indisk pojke som tillsammans med en tiger överlever ett sjönkande skepp. Varje dag är en kamp för pojkens och tigerns överlevnad och man får följa hur mod, kärlek och vänskap utveklas mellan dem i deras kamp. Det är verkligen en jätte fin film, i många lägen vacker. En film som alla borde se! 
 

För inget i världen

Aldrig har det varit så svårt att handskas med en måndagsmorgon som den här. Jag ville bara lägga mig ner igen och gråta. Det är jobbigt att gå upp när allt är mörkt och kallt ute och det är jobbigt att behöva pendla varje dag till och från skolan. Önskar ibland att jag valt ett program som finns i Vara istället, det hade underlättat så mycket.
 
Dock skulle jag inte vilja byta linje för allt i världen. Älskar IB programmet och allt som det innebär. Klassen är toppen, lärnarna underbara och lektionerna intressanta och lärorika. Ta som idag t.ex; på psykologin fick vi lära oss om hur vårt tänkande och relationer till andra människor i samhället påverkar vårt beteende. Vi fick även lära oss om hur man ska göra för att lyckas bra i förhållanden genom att bemöta en individen på ett visst sätt när hen har gjort något bra eller dåligt. Bra att veta om man strävar efter ett bra och lyckligt förhållande tillsammans med den man tycker om, pojkvän/flickvän så väl som bara vän. 
 
 

Drogberoende

Herregud! har alltid underskattat alla facebook spel (med undantag för FarmVille då) och enbart stört mig på dem. Men sent igår kväll, då jag egentligen var på väg att lägga mig, fick en vän mig till att testa på Candy Crush Saga och nu kan jag inte sluta! Satt en bra bit in på natten igår och nu är jag där igen. Det här kommer definitivt bli mitt fördärv. Så om ni varken ser mig eller hör något från mig så är det för att jag sitter fast framför dator och spelar Candy Crush! 
 

Underhållning på hög nivå

Damn, Det här sportlovet har varit hur segt som helst. Känns som om jag inte gjort någonting alls faktiskt förutom tränat studat och typ... studat lite mer. 
 
Tittar just nu på filmen "year one" som är så himla bra, patetisk men bra! Absolut ett bra sätt att spendera fredagen på om inget annat kul finns att göra.
 

Trååååkigt

Såhär tråkigt som jag har haft det idag var länge sedan jag hade sist. Har verkligen haft ur tråkigt, trots att jag gjort saker. Har bland annat tränat, läst igenom nästan hela teoriboken + alla vägmärken, bakat (vilket väger upp för träningen...) pysslat, städat... Det gick till och med så långt att jag frivilligt tvättade och hängde upp all tvätt, snacka om att ha tråkigt. Men imorgon blir det till att vända på steken, börjar dagen med att åka på möte, sedan blir det lite klippning och fram mot kvällen träning på gymmet. Här ska fett brännas!
 
BTW, har ni hört att påven frivilligt har valt att avgå och att en ny ska väljas?! Detta har inte hänt på över 100 år Blev helt paff när jag först fick höra det på nyheterna. Ska bli riktigt intressant att följa upp detta och se hur det urartar sig, ryktas ju om att en latinamerikan eller afrikan kan bli våran nästa påve. Intressant intressant!
 

På utgång

Godmorgon alla godingar! Här är det redan full rulle, har varit uppe sedan fem. Snart ska vi (Jag, Emilia, Susann, Andreas, Karl-Arvid, Anna och Elin) bege oss till Vänersborg badet och ha en heldag med bad och mys. Har precis köpt mig en ny bikini som ska invigas idag, lite weird att köpa en bikini mitt i vintern kanske men men... Den är verkligen jätte somrig och fin, en hel del rosa med inslag av orange och gul. Jag kommer vara den som syns mest i badhuset! Ha en bra dag ute i vintervädret :)
 
Lilla Emilia som klappar katten Solo i väntan på att åka

Jag är så Delelelelelelikat...

JÄKLAR vad mycket snö det är ute, nästan som det är christmas all over again. Det suger rätt så hårt faktiskt, hade ju hoppats på lite sol och bar mark nu. Men men, under sådana omständigheter får man stanna inne och underhålla sig på bästa sätt. I mitt fall lyssna på hög musik och städa/dansa runt i hela huset. Riktigt kul och mysigt faktiskt. Ibland är det bra tur att man bor mitt ute i vischan så att man inte stör några grannar, eller att de stör mig. Min absoluta favoritlåt just nu som spelas om och om igen är Delikat. Lyssnar jämnt på den, när jag är trött, sur, nere, glad, tränar, studar, städar - ja, nu fattar. Världens energiboost! Finns ingen annan låt som kan boosta upp ens självkänsla som den här. 
 
 Kram på er alla godingar där ut!
 

Sov säger kudden

Här kommer ett litet kort inlägg eftersom klockan är mycket och jag är heeelt slut efter en lång dag. Dock har det inte hänt så mycket utan dagen har rullat på som vanligt med lektioner, gött häng med vännerna, träning och en massa massa plugg. Har på mindre än en timma hunnit skriva två Reflective Statement som skulle in idag/inatt. Japp, klantigt att sitta med dem i sista stund men va fanken, yolo eller?? xd haha.
Imorgon är det äntligen fredag och sedan är det LOV! Omg, ska bli så himla skönt med långa sovmornar och inga bussar att passa. 
 
Men nu ska jag hoppa i säng
Tills vidare - Godnatt
 
Här får ni en bild på en drömfångare, hoppas ni drömmer söta drömmar!

Crush Black Violet anti-age shampoo and hair treatment

Skrev ju igår hur skönt jag tycker det är med all snö borta, well, in my face! Var nästan så att jag fick pulsa mig fram genom snön imorse för att ta mig till bussen. Antar att man inte ska lite på vädret... 
 
Och nu till det jag egentligen ville skriva om: Köpte, äntligen, ett shampoo och hårinpackning från frisören idag som sägs vara jätte bra för torrt, tunt och skadat hår. Egentligen är kuren för åldrande hår, typ för 40-50 åringar som börjar få dålig hårkvalité, men kuren kan även vara bra för folk som har tunt och slitet hår och, som i mitt fall, har väldigt mycket håravfall. Shampoot ska då alltså stimulera hårsäckarna så att dom växer och blir större, friskare och starkare och på så sätt minska håravfall. Ska bli intressant och se om det verkligen fungerar, jag menar, shampoot och inpackningen kostade för tusan 219 kr så någon valuta för pengarna måste man väl allt få, haha. 
 

(Y) för förbättringar och förväntningar

Hej sötnosar! 
Usch vilken stressfyld dag det har varit idag... Började lite vackert med en försovning så blev till att rusa genom morgonsysslorna. Sedan fick jag läsa på psykologin på bussen eftersom jag hade prov i det idag (som btw gick rätt så skapligt). När jag kom hem  var det till att snabbt kasta i mig lite mat innan jag drog ut och tränade. Blev en löprunda på 8km, kanske? Är inte helt hundra på hur lång sträckan är men något åt det hållet. Är så härligt att se resultat när man tränar. Som nu t.ex, när jag började springa efter ett litet uppehåll var jag tvungen att sänka tempot vid flertal tillfällen för att orka med hela rundan, men nu kör jag med rask takt igenom hela rundan med undantag för ett uppehåll då jag måste tänjer musklerna. Det är så gott nu när snön är nästintill helt borta, har aldrig gillat att träna ute under vintern men nu så, nu är det bara att köra på!
 
Gick för övrigt på min första teorikurs igår. Det är nu man börjar känna hur nära det är tills man ska ta körkort, för min del mindre än tre månader kvart tills jag fyller 18 år! Haha, ja okej, kanske låter rätt så långt kvar men ojojoj vad jag längtar ihjäl mig.
 
Tills vidare - Godnatt!
 

Bloggare för varenda unge

Så där ja, nur har jag gått med i "bloggare för varenda unge" vilket är en organisation som unicef har skapat för att sprida vidare budskapet om hjälp till barn som behöver. Att vara "bloggare för varenda unge" innebär att man tre gånger om året får i uppgift att göra vissa saker, som att t.ex. blogga om speciella händelser, uppmärksamma folk om barns situationer, skapa insamlingar m.m. Allt för att hjälpa till så att barn som har det svårt ska få det bättre. Om du är intresserad av detta titta då in på www.unicef.se och klicka dig fram.
 
En liten gärning kan vara till stor hjälp!
 

Girl stuff

Åhh, så skönt det kan vara med en liten pyssla-om-sig-själv-kväll, något man har allt för sällan. Efter träningen bestämde jag mig för att köra en ordentlig kroppsbehandling med allt vad det innebär. Så nu är min hud len och fin och all smuts och orenheter som man får av smink borta. 
 
Planen var att försöka sova tidigt ikväll men behöver läsa ut boken A Room of One's Own skriven av Virginia Woolf, en kvinnlig författare från slutet av 1800-början av 1900 talet. Väldigt konstig bok, förstår knappt hälften av vad jag läser men rätt så intressant ändå. Finns tydligen en film om författaren också, Orlando. Något att titta på?
 

Crazy girls goes wild

Tack sötnosar för en galet rolig kväll! Hade hur trevligt som helst och var sjukt kul att träffa hela gänget igen, med undantag för en person som var ute på annat... Älskar hur kvällen spårade ut och vi dansa loss som riktiga bad asses, något som ska göras om! 
 
Nu blir det till att prioritera; har hur mycket som helst att göra innan morgondagen. Det här kommer bli en söndag med mycket läxor, städning och träning. Puss!
 
 
 

Give Hope

Vilken skön lördag! Solen skiner för fullt och vädret är underbart. Det första jag gjorde idag var att slänga i mig frukost för att sedan bege mig ut på en lång löprunda, oboy, det kändes grymt bra. Massor av D-vitamin pumpades in i kroppen. Just nu sitter jag med läxor hemma hos Susanns pojkvän och det är sååå tråkigt, varför ska man kunna räkna ut funktionen av x i en angiven vinkel? Näh fy... I alla fall, kl fem kommer Susanns syster med man och ska äta finmiddag med oss och efter det åker jag till Lotta och där det blir myskväll tillsammans med sötnosarna. Något att se fram emot.
 
Hittade för övrigt mitt armband som jag köpte från Ur & Penn nyligen. Det är ju hur gulligt som helst och med tanke på att en del av vinsten går till barncancerfonden vill man ju gärna köpa ett. Tror jag ska införskaffa flera stycken, kanske en i varje färg?
 

RSS 2.0