Lättvindiga tjejer?

Nu är jag hemma igen efter en lång kväll tillsammans med vännerna. Vi blev lite fler än vad jag hade tänkt mig vilket var jätte kul och gjorde kvällen ännu bättre. Blev lite varma mackor i ungnen och sedan satt vi och spelade Cluedo som är ett jätte roligt detektivspel, rekommenderar det starkt. Lukas som var med oss tjejer var så fascinerad över hur lättvindigt och brutalt vi pratade. Är det kanske så att vi tjejer uttrycker oss på ett mer rätt på och detaljerat sätt när vi är med varandra? Intressant. Nu ska jag fixa lite mat till mig själv och sedan ge mig ut på en löprunda. 
 

Mys med flickvännerna

I väntar på att en vän ska hämta upp mig har jag tänt en mysig liten brasa, börjar bli riktigt bra på det. Ikväll blir det en mysig kväll tillsammans med tjejerna Anna och Daniela. Är så roligt att träffa tjejgänget, blir alltid en massa kul som händer. Ikväll bjuds det på mat och kanske en film eller så och självklart en massa tjejsnack! (Hade tänkt skriva "skitsnack" men visst låter det dumt?) Puss och kram!
 

Slödag

Det är förvånansvärt hur lite man kan göra under en hel dag och ändå förundras över hur fort den har gått. Har typ enbart suttit i min säng och tittat på olika serier. Har ju såklart käkat och fixat lite med annat men det var så lite så. Känns ändå skönt med en slappar dag. Imorgon ska det dock bli andra bullar! Då blir det till att läsa på inför prov och träna. Godnatt på er alla!
 

Utgång på ingång, igen...

Jäklar vilken natt! Tror det är bland de bästa fester jag varit på hitills alltså. Började stadigt med lite tillpiffning hos vännen Marie och sedan bar det av mot festen. Själva beerpongen gick väl sådär för mig och Marie, vi hade så otur hela tiden för även om vi var grymma så lyckades de andra lagen precis vinna över oss innan tiden var ute. men vi kom allt till semifinal, tror jag? Sedan gick det bara ut för. Fick nog i mig allt för mycket dricka på för kort tid, men kul var det! 
 
Dagen efter, idag alltså, känns väl inte lika bra. Kan väl säga att huvudet och kroppen inte är intakta med varandra, haha. Men det är bara att ligga i, ska ta en dusch nu sedan blir det jobb med kyrkan och tillsist innebandy med grabbsen. Ha det gött!
 
 

Agera sällskap

Väntar på den här goingen som ska komma och plocka upp mig snart. Hon ska agera chafför åt några vänner och ville så gärna att jag åkte med och inte kan man säga nej då. Kommer antagligen dra hem till henne efter och snacka lite skit, framför allt om taktik inför Beerpong tuneringen imorgon! Något att se fram emot.
 

Västtrafik!

Nu börjar man tända till riktigt ordentligt! Det här är tredje gången den här månaden som jag missat en buss på grund av förseningar eller för tidiga avgångar. Kan inte fatta varför det ska vara så svårt att hålla tider? Skärpning nu västtrafik.
Så nu sitter jag här på Lidköpings station och väntar på nästa buss. Kommer komma försent till biologi lektionen vilket inte alls är kul... Jaja, shit happens och för mig verkar det hända ganska ofta, haha. 

You see me rolin'

Wooow, hur kan dagarna gå så otroligt snabbt? Nu har ja hur mycket som helst att berätta för er så var beredd på ett långt inlägg!
 
För det första så har jag för första gången övningskört! Gud så nervös jag var när jag satte mig bakom ratten. Allt gick dock jätte bra och vi körde runt ett bra tag på grusvägar och sedan landsvägen hem till mig. Det var nog det läskigaste av allt, att möta trafik. Ser fram emot nästa körlektion med Susann och ska även boka in tider med körskolan, dags att riktigt ta tag i det nu, är ju bara fem månader kvar tills jag är 18 ;)
 
För det andra så gick det hur bra som helst på Group 4 prodject presentation. Var så stolt över min grupp och det vi hade gjort, såg verkligen hur bra ut som helst. Tror även att det gick hem hos många, hade stora folkmassor runt oss hela tiden, haha, vilket var kul för det visade att folk uppskattade de arbete vi gjort. 
 
För det tredje så har jag börjat råträna igen och blivit supernyttig (enligt mig såklart). Tillbringar mycket tid uppe på gymmet och så är jag ute och promenerar. Kör stenhårt med alla muskelgrupper (speciellt mage, bål, rygg och armar). Till frukost nu mera dricker jag alltid smoothie och äter knäckebröd med något gott pålägg. Har även blivit noga med frukt och grönsaksintaget så stoppar i mig en hel del av det. Och nu det bästa och viktigaste av allt, för min del, jag har varit godisfri i tre hela veckor! Bra jobbat bruden!
 
Och nu till det fjärde och sista, jag har tillslut gått med i instagram, äntligen. Tog ett tag för mig att bestämma mig för om jag verkligen ville det eller inte men nu har jag betämt mig och hoppas på att få se många spännande bilder från vännerna. 
 
Mobilbiler från Group 4 prodject presentation
 
 
 

Varm som ett element

Jag kokar! Kan inte förstå hur jag kan vara så här varm, har gått hela dagen och verkligen våndas över att min kropp glöder. Har öppet fönstrerna i rummet och tagit på mig min mys pyjamas som är jätte sval och god, finns inget värre än att vara för varm när man ska sova. 
 
Ut över det faktum att jag är som ett gjutjärn så har jag äntligen tagit mig igenom Group 4 prodject vilket känns underbart. Nu kan man slappna av och annas ut, bara redovisningen klar vilket är pice of cake. Skulle nog inte ha gjort ett så bra arbete utan mina vänner som jobbat lika hårt. Tack för det, nu hoppas vi på 6:or i allt, haha. 
 
Eftersom ämnet vi jobbat med handlar om mat så bjuder jag därför på en bild om just det
mer om vad vi gjorde kommer nästa vecka då vi haft redovisningen) 
 

Energiboosta

Ibland vaknar man upp och känner att man inte orkar med dagen och dess rutiner. En sådan dag hade jag idag. Ville verkligen inte gå till skolan så bestämde mig för att stanna hemma vilket var ett underbart beslut. Hade en lång sovmorgon och åt en riktigt god frukost, sedan har jag bara legat i sängen och myst med böcker och film. Visst är det inte okej att hoppa skolan men ibland behöver man faktiskt ta en extra dag till sig själv. Medan jag låg i sängen kom jag på några saker jag vill göra för att pigga upp hösten och vintern. 
 
1. Se till att alltid äta en bra frukost och kanske mysa till det lite med tända ljus.
2. Gå ut på långpromenader, även när det regna och blåser.
3. Unna mig själv saker som t.ex. nya kläder, smink, smycken. Allt som kan pigga upp.
4. Alltid se fräsch ut. Om man lägger ner tid på sitt utseende kommer man känna sig mycket piggare.
5. Gå ut och ha roligt. Vara med vänner, festa mycket och vara allmänt aktiverad. 
 

En viktig dag

Usch, idag känns det som en seg dag. Vaknade upp hur trött som helst och känner mig jätte seg i kroppen, blir till att träna efter skolan. Idag ska jag ha mitt första riktiga IB laboratory som kommer räknas in i betyget, spännande! Måste erkänna att jag är rätt så närvös, vill verkligen att det ska gå bra... Hoppas det kommer handla om typ vatten eller något för det går alltid att hitta på ett bra experiment med vatten. Önska mig lycka till!
 

Smetmästaren

Har varit så godis sugen hela dagen, speciellt på choklad, men såklart finns det inget godis hemma... Så bestämnde mig för att baka istället vilket var super kul. Har inte bakat sedan tårtorna så det var väl kanske dags att göra det. Tror nog allt att jag lyckades göra den absolut godaste kladdkakssmeten någonsin! Den var verkligen hur god som helst och det roligaste är att jag inte har någon aning om hur jag gjorde den, haha blandade bara ihop lite. Själva muffinsarna var väl kanske inte lika lyckade men med lite grädde till blir även de goda. 
 

Västtrafik och underbara vänner

Har redan klagat så mycket på västtrafik att det nästan är pinsamt men nu är det dags igen för mer klagomål. Tro fan att bussen avgår för tidigt idag så att jag och en vän missade den. Blir så himla förbannad över sån skit och kan verkligen reta upp mig på det. Bussen vi skulle ta var en sen buss och den sista bussen jag kunde ta för att komma hem ordentligt, samma sak var det för Anna. Som tur var kunde Annas snälla pappa hämta oss och även köra hem mig hela vägen till mitt hus, hur sjukt snällt är inte det? Nu ska jag titta på ett avsnitt av Revenge och sedan sova. Godnatt på er!
 

Fokus

Kan inte direkt påstå att jag är koncentrerad på engelskalektionen just nu, inte alls faktiskt. Den är vekligen jätte tråkig och sedan hjälper det ju inte att sitter med en dator uppe. Blir lätt att man sveper iväg på annat, i mitt fall blogga och titta på andras bloggar. Enda sedan jag skaffade en blogg har det varit min topp 5 underhållning, kan sitta i flera timmar med det! 
 
Idag blir det en lång dag i skolan som alltid på måndagar och onsdagar eftersom jag slutar så sent och sedan går bussarna (och tågen) så konstigt.  Hade tänkt att gymma direkt efter skolan när jag ändå går förbi gymmet men så blir det inte. Ska istället ge mig ut och springa lite, har varit väldigt dålig på det det senaste. Vem vet, kanske stöter på några små rumpnissar!
 

Home sweet home

Det går verkligen inte att beskriva den underbara känslan när man kommer hem efter en lång helg och får lägga sig i sen egna säng. Det är precis det jag gör nu, ligger i sängen och tittar på film. Helgen har varit hur bra som helst och jag är jätte nöjd med den. Nästa läger med konfirmanderna blir i april och då ska vi till Stockholm vilket ska bli skit kul. Ska även till Stockholm nu i november med Ungdomsgruppen. Vi ska gå på en musikal, åka runt på lite grejer och strosa runt på Stureplan. Visst låter det supermysigt! Hade planer på att köpa en hel ny uppsättning med kläder där men så blir det inte. Visst planerar jag på att köpa en massa nya kläder för de jag har är så tråkiga men Överby och Göteborg är även inbokat så blir en del shopping lite här och där. Här ska brännas pengar, haha!
 

Konfirmations helg

Förlåt för mitt dåliga bloggande men har verkligen haft fullt upp hela veckan men självklart ska det bli skärpning med det! Just nu sitter jag i en mysig stuga tillsammans med konfirmander och konfirmandassistenter, som mig själv. Om en liten stund blir det mat och sedan vandring upp till Jättadalen vilket kommer bli en lång vandring, tur att jag har med mig mina kängor. Höll i en morgonbön i kyrkan idag och det var riktigt trevligt, får en sådan energiboost av att vara i kyrkan. Imorgon blir det hemfärd vilket ska bli skönt det med för är ju så förtjust i min säng, haha. Ni får ha det så bra tills vidare. Puss och kram!
 

Hipp hipp hurra!

Idag fyller Susann 37 år vilket ska firas med ett stort kalas idag. Var så mysigt imorse, gick upp extra tidigt för att göra iordning lite frukostfika till Susann och gratta henne med presenter. Nu sitter jag här i skolan och kan inte sluta tänka på kalaset ikväll och de goda tårtorna jag har gjort, haha. Kommer upp lite bilder på tårtorna senare. Grattis än en gång Susselullan :)
 

Busy busy

Puuhh vilken dag. Har varit full fart hela tiden och nu är jag verkligen kanon trött. Började fint med ett barnkalas på förmiddagen med 16 små 7 åringar som sprang omkring och förde ett herrans liv, kan säga att de verkligen var högt och lågt. Sedan blev det ett snabbt ombyte och sedan fara tyll gymmet. Var jätte skönt att ta i lite extra och efteråt blev det god mat hemma hos vännen Josef. Nu sitter jag här hemma omgiven av kompisar och vi har det riktigt mysigt. Blir lätt lite galet med fem tjejer och en kille. 
 
 

Kondomlektionen

Glömde berätta en sådan kul grej igår, var ju helt förblindad av allt det dåliga men nu kommer jag ihåg en liten rolig sak. Igår på biologilektionen skulle vi göra ett litet experiment för att se hur volymen på vatten molekyler ändras i varmt och kallt. Kokade alltså vatten i en bägare för att få ånga men för att ångan inte skulle fara ut i luften satte vi en kondom som lock. Det var så roligt att se när kondomen "reste" sig upp på grund av ångan och sedan sjönk ihop igen när man sköljde med kallt vatten. Förstår ni hur paff man blir när en lärare kommer med en massa kondomer? Det blev en väldigt livlig lektion med mycket skratt. 
 
Ursäkta den suddiga bilden men tog med mobilkameran och den är sådär i vissa lägen. 

Try not to think about it

Skojar inte när jag säger att hela min dag har varit ett stort fett skämt, mest för att irritera mig. Vaknade väldigt sent idag så hann inte fixa mig och ni vet ju hur kul det är att gå till skolan halvfixad och lite ofräsch sådär. Sen när jag väl var i skolan hade jag bara TVÅ lektioner, för matten var inställd, så satt alltså från kl 7.30 till 15.30 i skolan och gjorde typ ingenting vilket var grymt tråkigt. Hade lika väl kunnat ta ledigt... Men men ibland har man mindre bra dagar och det här var en av dem. 
 
För lite allmän info nu så har jag ätit Hårkontroll i snart två veckor. Har hört att tabletterna ska vara jätte bra för håret, stärka det och så. Vet inte riktigt om det fungerar men får väl se om det blir någon synlig skillnad längre fram. Ska även köpa Panto3 som också ska vara bra för håret genom att öka blodcirkulationen så att hårrötterna stimuleras. Interesting indeed.
 

Tuesday

Puhh, such a day with lots of stuff done and even more left to do. Feels like it never ends, have does that come? Would have been so much funnier if all the hard work could be done in a few seconds so  I could use rest of the time to something else such as be with friends. I cannot say I have not but anyhow it is not enough. 
 
Haha vilken dag, den har till och med fått mig att börja skriva på engelska. Nu sitter jag här vaken och väntar på en viss hund som har sprunigt bort och vi vet inte vart. Lär väl bli en sen natt för man vill ju inte sova förrän Skrållan är i säkerhet. Så i väntan försöker jag underhålla mig själv. Har tagit en hel del bilder (på mig själv som det egot jag är) Några blev faktiskt helt okej. Hope you like!
 
 
 

Project Runaway Sverige

Så roligt när nya serier och program börjar, idag var det Project Runaway Sverige som hade sin säsongsstart vilket var jätte roligt att titta på. Tycker de flesta plaggen var fina, speciellt den söta lilla rosa klänningen. Jag Skulle nog ha köpt den om jag såg den i någon affär. Lite skillnad från Project Runaway där kläderna oftast ser väldigt knasiga ut, snygga men knasiga. Ingen man skulle vilja ta på sig direkt. Så nu ska jag försöka följa det nya programmet och hoppas på att resten ska bli lika bra som dagens :)
 

RSS 2.0