Saker att tänka på

Bara två dagar kvar i skolan sedan är det äntligen dags för jullov. Träffade Josef igår för första gången på väldigt länge och det var så roligt. Det fick mig att tänka lite på hur dålig jag är på att hålla kontakten med mina vänner. Det är verkligen något jag måste förbättre mig på, kanske blir det ett nyårslöfte. 
 
En bild på Atlas, han blir bara gulligare och gulligare för varje dag som går! 

New day

Att helgerna gå så snabbt kommer aldrig sluta förvåna mig, eller att tiden bara går snabbare och snabbare för den delen. Imorgon är det början på den sista veckan innan jullovet drar igång. Även om jag tycker det ska bli jätte skönt med lov tycker jag ändå att det är för snart, har ju inte hunnit komma över att sommaren är slut än! Men erkänner att jag längtar så till julmaten. Veckan för övrigt kommer bli lugn med alla uppgifter och prov klara. bara att vänta ut tiden! Godnatt på er alla. 
 
 

The Hobbit

OHH MY GOD, vilken bra film! Att betala 100 kr för att gå på bio tillsammans med vännerna och se The Hobbit var så totalt värt det. Längtar redan efter tvåan och trejan. Har ni inte sett filmen så gör det, den är grym. 
Var så mysigt att träffa sötnosarna också, var ett litet tag sedan vi var och det är alltid lika roligt varje gång vi ses. Tack för en skit kul kväll vänner!
 
Hämtade ut mitt paket från Ellos idag, blev glatt överraskad när de mesta av sakerna satt perfekt och såg så snygga ut. Så nu är jag en jacka, ett par stövlar och några julklappar rikare. Tror nog allt att jag har handlat klart  alla julklappar :)
 
 

Nu är det över

Det är med en tår i ögat jag skriver detta inlägg för idag hade vi nämnligen vår Lucia i kyrkan och det var jätte fint! Inte ett enda fel begicks och hela gänget var verkligen på topp. Är så stolt över oss fem flickor. Nu är det hela över för min del och det är dags att återvända till den vanliga vardagen. Med bara några få dagar kvar i skolan känns det ändå lite onödigt att försöka få struktur på tillvaron, haha. Glad Lucia på er! (kan inte direkt påstå att jag vet hur man säger, men det får duga) 
 
(bilder kommer snart)
 

Tillbaka till verkligheten

Idag har jag haft en hel dag precis som den ska vara vilket kändes så himla skönt. Även om man vill ha lite galet i vardagen är det ändå skönt med struktur och ordning. Har gjort upp en liten lista på saker jag ska göra nu innan jul:
 
1. Ta tag i träningen
2. Gå igenom hela rummet och slänga onödig skit
3. Ha en ordentlig "pyssla om mig själv dag"
 
Inte så många men ändå tre viktiga punkter som behövs göras. 
För övrigt vill jag bara säga: TAGGAR INFÖR "THE HOBBIT" PÅ FREDAG! Ska bli så roligt att gå på bio tillsammans med de gamla goingarna till vänner och ser fram emot övernattningen. 
 

One last day off

Måndag förmiddag och jag vaknade upp för en stund sedan, börjar nästan bli lite pinsamt hur länge jag kan sova nu mera. Tog ledigt idag för säkerhets skull så att jag inte överanstränger mig själv och blir sjuk igen eller smittar ner någon annan. Saknar verkligen skolan och vännerna, ska bli så skönt att komma tillbaka!
 
Några bilder på mig och Lies när vi var ute och power walkade på vår långa håltimme

 

Busy day

Är riktigt trött och seg idag vilket inte känns så bra. Har så mycket jag måste göra som t.ex. städa rummet, gå ut och röra på mig och läsa ikapp det jag missat i skolan. Snart ska jag in till Vara och titta på granar, börjar bli dags nu när det bara är två veckor och en dag kvar till julafton! 
 

Efter fyra dagar

Som jag nämde i förra inlägget är jag sjuk och har varit hemma från skolan sedan i onsdags. Hade så hög feber och halsont att vi fick åka in till doktorn och där fick vi svaret, jag har åkt på halsfluss... Fantastiskt roligt... Så nu går jag på en antibiotika kur och känner mig allmänt svag. Febern är borta och jag börjar friskna till men kuren varar över 10 dagar och under den tiden ska man ta det lungt. Har dock hunnit med en hel del saker under min ledighet som t.ex. fixat julklappar till mamma och brorsan (är en jätte stor outlet REA på Ellos just nu, 50% på röda priser!), gjort ett ekonomi protokoll för 2013 på Excel och även pysslat lite (gjorde bland annat ett armband). Hoppas ni har haft det bra också, kram på er <3
 

Bad timing

Så himla typiskt att man blir sjuk när man minst har tid för det. Har varit hemma idag och enbart tagit det lungt, det är bra jobbigt att ha feber alltså. Blir en dag hemma imorgon också men det hade det nog blivit ändå med tanke på vädret, alla bussar är ju inställda. Nu ska jag försöka sova lite till. Godnatt på er!
 

"Julen är här"

Har haft en riktig mysig dag idag. Var en ganska kort dag i skolan med mycket härligt snack med kompisarna och sedan blev det lite fika med mamma och till sist Lucia tåg tillsammans med flickorna. Känner att julen är nära nu! Julstämningen har redan funnit sig till ro. Nu ska jag få lite läxor gjorda och sedan blir det sängdags. Godnatt på er.
 

Det som inte dödar, härdar

Tusan också, det bränns rejält bra i öronen nu alltså, lite mer än jag hade räknat med. Hålen blev verkligen jätte bra och jag är hel nöjd med resultatet. Valde att ta tre hål, varför vänta? Nu i efterhand kanske det inte var det smartaste för vet intre riktigt vilken sida jag ska kunna sova på inatt och nätterna framöver. Får bli en mag-eller-rygg-stile helt enkelt. 
 
 
(Tog två hål i höger öra och ett i vänster)

Läkarbesök

Läste igenom några inlägg nu och märkte att jag skrivt väldigt mycket om ledighet och det tänker jag fortsätta med, är nämligen ledig idag, igen. Den här gången är det kompledigt eftersom vi hade öppet hus i onsdags. På min ledighet har jag än så länge bara varit hos läkare vilket i och försig var en riktigt spektakulär upplevelse. Tog några blodprover. Jag vet ju med mig att jag har lite svårt för sprutor men det har aldrig varit ett problem, förrän tills nu då. För det första så blev jag stucken två gånger (första gången kom det inget blod) och för det andra hann jag inte ens ställa mig upp innan jag kollapsade. Jag total svimmade och när jag vaknade upp några sekunder senare var jag jätte yr och mådde så illa. Den söta läkaren lät mig sitta kvar ett bra tag och hämtade varm choklad till mig så att jag piggnade till. Efter ett tag var jag fit for fight igen. Nu väntar jag på skjuts hem och sedan ska jag klippa mig och ta fler hål i öronen vilket innebär fler nålar! Kram.

Inspiration

snön ligger lätt
på den hårda marken
mjuk som bomull
 
 
 
 
 
 
 
Blev super inspirerad när jag såg solen lysa upp hela det vackra landskapet så gick ut och tog några riktigt sköna vinterbilder.

Hej mitt vinterland

Äntligen snö! Kan det bli en bättre start på december eller? Nej jag tror nog inte det. Hade en vän som sov över hos mig. Det var riktigt trevligt, vi pratade hela natten lång så kan väl säga att jag är rätt så trött nu:) snart bär det av mot affären och sedan blir det julbakning med pepparkaksdeg och lussekatter. Kram. 

RSS 2.0